Tuesday, September 30, 2008

i reckon...tah~!


i tek u!!:p

undang2 ciptaan pompuan tuu~!

# Link to your tagger and post these rules on your blog.
# Share 7 facts about yourself on your blog; some random, some weird.
# Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
# Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.
b0o0o0o0o0o0o0o....dak dak dak lawak jaaa~!

1. Aku akan rasa happy bila menyumbat makanan kampung dlm mulot.
pucuk paku.
pucuk putat.
pucuk ubi.
pucuk dicita ulam mendatang.
keladi.
daging batang pisang.
rebung.
gulai lemak pisang.
kerabu pegaga.
kerabu perut.
apa lancau kerabu suma wa mkn.
sup orat.
sup perut.
sup tulang.
sup lidah :p
haish..byk bai~!
makanan2 nih mampu buat aku high.mampu buat aku jd lelaki sibai sbb cover suma pinggan lauk depan aku.

2. Aku jejaka utara yg rendah serba serbi.tangan kerap bepeluh.bermisai.janggut dan berkumis dan maaf jika aku nampak mcm tak seda diri mahu bechinta juga dengan org yg serba serbinya rendah.:p

3. Aku akan sebut "mak kau bogel" kalau tekejut dan aku tak suka binatang bekulit licin,aku mampu begado jika diacu dengan apa saja jenis ular.katak binatang 2nd yg aku tabley blaa.jika nk rasa lutut wa..lu cuba.try me org putih kata!cewah.

4. Aku suka mencampakan wang2 lebihan kekedai pakaian berjenama antarabangsa.ini habit sibai yg aku cuba kikis.tp tabley.shit.

5. Aku juara main pingpong masa darjah 6 mawar...guru kelas masa tu aku panggey teacher khoi...amoi cun.slalau pakai skirt dan menampakkan bulu roma dikaki bewarna jingga.

6. Aku penah lemas dilaut akibat rakus memerhati mat saleh berjemor dan aku hanyut ditengah laut.ini paling mimpi ngeri wa rasa~!

7. Aku suka bekerja utk bil-bil bulanan yg sentiasa menunggu belaian wang ringgit en.ajai.

haish..

aku tag 3org nih ja dlu..bln depan aku cuba cari lagi.
penanya.
param mimpi.
burn emo shit 019.

Wednesday, September 17, 2008

dari jitgra ke sicknie

sgt biasa bilamana berbuka.tiada istimewanya.
batang pisang yg semalam masakan situa kluarga masih belom sempat lagi aku
celebrate happynya..
sedap.kenyang.kembong.kelip mata pun tiada rasa.
itu cocaine terbaik utk bulan puasa.
rugi sapadia tak pekena.
dan
harini berbuka masakan bonda mertua *moga-moga.
semua tesenyom sambil anak mata galak mengata.
fewwiiitt..dah ada yg punya.
cukop la introduction utk meraka.
nnt aku bawa lagi cerita- cerita yg lebey bermakna.
ok?
dan
pejalanan jauh yg aku tempa
sangat ceria bila muncul sigadis separa saiz kereta.
betul-betul depan mata.
haaaa...amik kau.meletop jerawat saya.
senyom.
happy tak tekira la org kata.
tapi tak lama.masa selalu cemburu.
kau hangout saja dgn baka-baka se-identical saya k?.
mereka mahu kenal anda.
belari kejar train utk keseberang sana.
seb baik
aku kedua terakhir disergah wanita berkebaya.cantikkk
welcome onboard katanya.uuhhh..chomeyy

sangat berangin tempat depa.
ronda-ronda kasi biasa sama cuaca.
mcm dlm peti ais sambey pasang kipas berskala 5.
haa..fikir ar sendiri cemana
haish.abis kering kulit saya.

besahor koko crunch sy cuba sbb rasanya sini tak penah wujud mapley mcm pelita.
tu ja ada depan mata.
kedai tutup pukol 5.
cemana?wa chill..bukanya lamaa~!
bila hujan.rokok mcm dah tak guna.
boley buat 'O' saja-saja.
dah lama teringin nk buat.
huih teruja.

bila bicara tentang kengkawan korea,jepun dan china.
waa..tinggi sungguh ilmu depa.
yg india toksah kata laa.thailand jambu sentiasa.
italy tak abih-abih ngan belt LV nya.
turky sebok ngan ekoq dandan selit celah telinga.
dan dia juga boss saya.payah nk pronounce namanya.
gila.

sangat semangat pegi keja.
benda baru..biasa laa
bulih nampak ellisya milano pakai spek blakang bilik kaca.
mmg saja lalu depan dia.
morninggg katanya.
jadi la..pada tadak papaa~!

tp tetap tabley lawan apend saya!


haishangin?

Friday, September 5, 2008

hang kata hang teraa!

saya amat busy.
mahu pindah tempat keja.
hand over kerja² kpd lelaki tua seangkatan di company lama.
mahu handle financial yg mencekik jiwa.
mahu fak k'jaan utk duit passport yg cam chivai.
berinteraksi ngan company baru dlm dunia maya,penuh pancaroba.
mahu cuba faham accent lelaki wanita pure india yg kerap call time pagi² buta.
dan amoi s'pore yg sepet bunyi suaranya.
dan jejaka mat salleh yg tinggi idongnya.

shit.nervous saya

haish~!