Friday, November 21, 2008

perahan idealogi dari setiap getaran bibir kamu membuatkan aku ternganga menanti titisan madunya

kerna kita tahu;
ini bukan bicara dusta.dan haba yg terperangkap ditingkap kembara dan kita berdua kuyup
disimbah manisan langit dan jika diberi situasi yg sama,mahu saja aku tuliskan nama kita disulam simbol2 bahagia moga yg lalu disebelah juga dapat merasa
tingginya nikmat syurga kita.

Saturday, November 8, 2008

penangan sicknie yg mahu sgt kau terokai.

pukulan angin dan pusaran daun kering pagi tadi membawa skali wajah wanita yang baru semalam aku lepaskan gengam tanganya.

dan seperti biasa vodafon menjadi perunding cara
dan jika si *lara dengar mungkin dia kenyit mata dan mengagak perbulan kita mcm 10thn tak jumpa.
rindu sangat agaknya~!
nasib baik dia tak kisah tentang cerita-cerita hangat lelaki dan wanita malaysia.

setiapkali turun menjengah kot-kot ada kedai yang masih buka.
aku pastinya terpandang jalan lurus depan apartment separa mewah dan landasan keretapi diseberang sana;
pastinya tewingat tapak tangan sigila.kasa tapi tinggi value-nya.

isolation yang menyiksa diharap berakhir mengikut skala.
jalanlah extend kerna saya ada rencana hebat di sana;
dan tak mahu sipenunggu tertekan macam trip terdahulu.
sian kamu.

saya mahu kau tahu.
bahwa routine pagi-pagi dan mlm sblom tido saya terganggu.
tiada nada dering pengukir senyum dan text-text gila.semuanya diquarantine.
kerna kau masih dibawah comforter dan aku berjalan laju melintas jln memegang coffee berjumpa mr.brian dan rakan sepejabat.sejuk tak tekira kerna aku tak bawak baju penebat haba.

pengambilan caffeine berbentuk cecair dan gas adalah investment yg gagal.
kerna aku tetap memegang talifun dan berbual kosong.addicted sgt agaknya:p
haish canaaa~?

081108.kamu tau kan arinih ari apa?
musuluruhugucunuKU
-eryzal-

*lara = operator call centre