Monday, March 9, 2009

perkara ini adalah karya-karya kerajaan langit tentang lahir, hidup, mati, jaya dan gagalnya silelaki elfin dalam dunianya.

seterusnya,

study seperti sigila dan jeraman meggi sbb takot terbuang masa dan sulaman nescafe dan dunhill dan sepahan notes
yg dulu disusun satu persatu selit celah buku.
kemas.
gembira sgt agaknya.lulus dan berjaya menambat hati sisuperior
jadilaa...drpd takda apa.


gembira dgn nurse yg sama dan aku tetap si-arkitek taman bunga yg dulu aku crita.

mereka kasar khalayak ramai
dan mereka juga tetap mempunyai session kenyit-kenyit mata dan berbalas sms sungguhpun dlm jarak sedepa.
ringkas.padat.ketat dan sendat.
haish.jangan bayang.nanti terbang~!

untuk kengkawan yg berkunjung di rumah.
maaf kerna aku tidak punya byk masa utk wasted bersama
dan
aku perlu bangun esoknya utk bg duit kepada penjaga parking di tempat kerja.

itu janji aku setiap kali berkunjung ke kota.


utk tajul&hawa.
selamat pengantin baru

majlis kau sememangnya benchmark tertinggi setaraf dato siti.

tunang.nikah.sanding sume-sume la kau nk masok tv.
tamau lawan..sbb wa punya lambat lg.

haish


jadi laa utk harini.

13 comments:

Qasiyh said...

akhirnya...
kadang2 mmg kite kene puaskan hati org kan...

mat mimpi said...

next...hang!

eryzal zainal said...

Qasiyh: kita kena blajaq share...baru puas kan?i folo jee~!

gee mimpi: aku last kot

Qasiyh said...

ade certain benda kite x boleh share jugak...
hahaha

eryzal zainal said...

Qasiyh: ha'ah.jgn sesekali cuba share spender/panties/boxer.

iskk..kesitu plak die

peeeen@t said...

samat ari jadi yg da telepas!
all d bes
lurve yewww..

pelesitkota said...

committed skek..

kalau malaih habaq malaih!

mat mimpi said...

dah dpt dia, tinggai habih blog, buat blog sbb nk ngorat dia ja kan. tau la akai hang tu

eryzal zainal said...

babtin: tq, (*_*)byk entry tetanggoh bila WN start rasa sy nih supehiro.haih

pakwan : komit dot ka cana?

gee: hamboih diaa.nak check draft wa ka cana.wa ada ramai wamai omputeh ngan sisepet korea nak kena jaga...busy benau agaknya.student laen arr~!

Qasiyh said...

encik tamau update ka???
sudah sebulan juga...

eryzal zainal said...

Qasiyh: tak sempat.jiwa tgh tade words terbaek utk di publish..sumenya tesangkot dlm draft.harap besaba..nnt abg naz terjah gossip2 hangat naaa~!

mat mimpi said...

dia muhong

encik adi said...

wow, terasa macam tengah baca entry dari irondanwine. mudah dibaca tapi tetap tak paham apa.

gud one tho..