Thursday, May 7, 2009

Aku masih dijambatan yang sama; melunjurkan dan menjerit pada org bawah...Hey!! Kau dengar tak?




"Kau penah nampak tak bdk nih..Rendah-rendah, putih-putih, rambut pendek, spek half frame, tangan kasa, kaki kechik, suara Nobita"

13 comments:

Qasiyh said...

sumpah x pnah...
hahahahaha

mat mimpi said...

ada
kat
tingkat 17

eryzal zainal said...

Qasyih: tlg cari plz

gee: tingkat 17 ada mok ang jaa aku tgk

kwn pok ang said...

nampak ka mak gee jai?

penanya (?) said...

shazliman rabu ke?

bulan darling said...

tu macam aku si kaki kecik muhahahaha

mat mimpi said...

dak.nampak kak N ja

Qasiyh said...

aiiyo da dekat sebulan xde update ni...
manekah...

Qasiyh said...

kamu di Malaysia ke Aussie???

sarah al -idrus said...

sorry?
buy more books.
ok tq for the advise.
tp dlm tu wut im trying to do is nak tegur jgn get too emo, nak benci sgt.takut org lain pun terasa tersinggung.tak boleh la ada perasaan mcm ni blog aku, who cares aku nak cakap ape.org lain yg pernah ada inbreeding let's say ahli family atuk nenek, of cos terase weh.tambah2 kalau yang alhamdulillah sihat and otak pun pandai2.

mmg btul pun allah sentiasa nak uji kita. sebab tu kdg2 apa yg kita tak suka kita dapat.aku hanya nak kita jgn sombong sgt dlm berbicara.allah pun tak suka.aku tak doa pun.just nak suruh bagitau sesuatu fakta tu dgn sedikit berhemah and slow.aku tegur ni utk diri aku sendiri jugak.

the other point of inbreeding tu sgt leh diterima.aku baca 2,3 kali komen aku.mmg aku tegur pasal emosional tu.itu je.dengan allah maha berkuasa.

adala kot sikit point aku tak leh pakai.ok tq k.

*tlg baca dgn nada yang tenang.ini bukan comment dgn nada marah sumpah seranah. tq.:)

bil Mazlan said...

mcm ang.. ka bkn?

description sama dah, part putih2 tu lari skit kot.. haha

amboih ligat dia tu! *wink* *wink*

haha

Qasiyh said...

woh,biar btol ni...
xde update langsung...

prono suci said...

salam kenal!